Pregled regurgitacija obrada aortalni ventil

Liječenje aorte regurgitacije ventila obično ovisi o tome imate li simptome od svog curi srčanog zaliska i koliko dobro vaše srce pumpanje. Druge stvari koje utječu na liječenje uključuju vaše dobi i rizika povezanih s operacijom.

Nakon dijagnoze, vjerojatno ćete imati ispitivanja, kao što je elektrokardiogram ili echocardiogram.

Trebat će vam redovite echocardiogram testove kao dio liječenja. Vaš liječnik će vam reći koliko često ćete dobiti ove testove. Za više informacija, pogledajte ispita i testova.

Ako imate bilo kakav bol u prsima ili tlaka, nesvjestica, ili nedostatak daha, obavezno obavijestite svog liječnika odmah. On ili ona će se osloniti na svoje izvješće o tome kako se osjećate i kako se simptomi mijenjaju.

Medicina ne može tretirati curi srca ventil. No, možda uzimate lijekove za snižavanje krvnog tlaka. Ako imate umjetno srce ventil, možda ćete uzimati lijekove kako bi se spriječilo infekcije ili krvnih ugrušaka. Za više informacija, pogledajte lijekove.

Jer tvoje srce je već naporno radi kako bi išli ukorak sa svojim tijelom potrebama, liječnik će vjerojatno preporučiti da napravite neke zdrave promjene načina života. To uključuje jede srce-zdrava prehrana i prestanak pušenja. Za više informacija, pogledajte Živjeti sa aortalni regurgitacija.

Možda ćete morati operaciju zamijeniti svoj aortalni ventil ako je vaš regurgitacija pogoršava. Možda ćete imati operaciju prije nego što se simptomi. Ako imate akutnu regurgitation, kirurgija svibanj biti učinjeno odmah. Za više informacija, pogledajte operacije.

Ako imate simptome, a ne na operaciju, vjerojatno ćete razviti ozbiljne zatajenja srca i imaju puno kraći životni vijek. Stoga je važno razmišljati o end-of-life pitanja. Vi svibanj ištanje to uzeti u obzir vrstu skrb koju želite primiti u slučaju da nisu u mogućnosti da svoje želje poznate. Za više informacija, njega je na kraju života.