navike beba spavati i dječji govor

“Spavanje tijekom noći” je zabludu izraz. Vaš 3-mjesečna beba može biti spava preko noći do sada, ali to može značiti šest sati proteže od sna. Dakle, ako on ide na spavanje u osam, on može vas buđenja u dva ili tri ujutro!

Razvoj Ovaj tjedan bebine

Vaša beba ima puno toga za reći! On svibanj ne biti u mogućnosti da se formira riječi, ali on je čineći sve više i više zvukova i koristeći njegovu ton glasa da vam kažem kako se osjeća.

Vi svibanj primijetiti ove rastuće znakove jezika i društvenog razvoja

Uspostaviti rutinu. U isto vrijeme svake noći, vjetar dolje sa istim ritualima, kao što su kada, jammies, losiona, priču za laku noć, i umirujuća pjesma; Stavite dijete u krevet sanjivom, ali još uvijek budan, tako da on može naučiti zaspati na svoju ruku; Ako trebate hraniti ili mijenjati bebu tijekom noći, imajte svjetla niske i govori na minimum. Previše stimulacija može učiniti je teško za njega da se ponovno nasele; Produljite svoje bebe budan vrijeme tijekom dana s razgovor i igranje. Do tri mjeseca, beba treba dobiti oko dvije trećine snu noću.

Možda se pitate o tome

Vaša beba uživa igrati s vama, i mogu vam reći da je on lud, plakanjem, kada igra se zaustavlja; On je počeo brbljati! Ove jednostavne zvukovi su izgrađeni od njegovih prvih riječi; On uči da se smiješi na vas čini vas osmijeh, te će osmijeh na zvuk vašeg glasa.

Kolik. Ako beba ima kolike – česte periode nekontroliranog plača – koji bi trebao biti bliži se kraju oko sada; Vaše dijete temperament. Kao što je on raste, vi učite da on ima određen osobnost. I to može biti različita od tvoje! Zapamtite, čak i kao dijete, dijete je osoba sve svoje; Odnosi s skrbnika. Vaše dijete treba naučiti razvijati bliske i povjerenja odnose s drugima. Pusti ga dobiti udoban se održava i razgovarao s nekom drugom dok si okolo.

Zaštita beba iz Infectio; Dječji Vizija: Što beba vidi; Pomoć za bebe ekcemi Vaš

Rani znakovi sluha Los; Zaštitite svoju djecu: Get Your Shot; Klice u jaslicama: Pitanja pitati