majčino mlijeko: to je najbolje za svoje dijete?

Boca ili grudi? Koje je bolje? Odgovor: grudi. Ako ste u mogućnosti dojiti svoju svežanj radosti, učinite to. Zašto?

Liječnici predlažemo da doji dok se beba iznosi najmanje 1 godina. To ne radi za svaku majku, ali ako to radi za vas, onda to može biti jedina hrana ili tekućina ona treba za prvih 6 mjeseci.

Četiri stvari koje na vrhu popisa

1. To je običaj pomiješati: svaka vrsta mlijeko je samo za vlastite mlade. Majčino mlijeko ima točan iznos masnoća, šećera, vode, proteina i minerala vaše male ljudske potrebe. Zato je lako probavljiva.

Zaštitite ju iz širokog raspona zajednički i rijetke rano bolesti u djetinjstvu; Podignite šanse da će ga čine sigurno kroz prvu godinu života i napredovati tijekom dugog ru; Poticaj njezin osjećaj dobrobiti i pomoći vam vezu

Majčino mlijeko može biti igra-mjenjač za preemies. Mališani rođeni prije njihove probavnog sustava u potpunosti razvijeni su više vjerojatno da će imati zdravstvenih problema kasnije.

2. Ona štiti svoje dijete. Dojena djeca su manje vjerojatno da će imati

3. To je pojačivač raspoloženje. Kontakt koža na kožu tješi svoje dijete i čini da se osjeća sigurnim. Nije loše za mamu, bilo.

4. To je priroda “pametna hrana.” To se mijenja kako bi se zadovoljile potrebe djeteta. Kad poraste, ravnotežu hormona i antitijela u mlijeko mijenja s njom.

To je mješavina hormona i imunoloških čimbenika kao što su

Prebiotici: Pomažu beba raste zdrave crijevne bakterije i zaustaviti loše vrste od uzimanja korijena. Dojena beba je manje vjerojatno da će imati problema s proljevom nego formule -fed dijete.

Zaštita beba iz Infectio; Dječji Vizija: Što beba vidi; Pomoć za bebe ekcemi Vaš

Antitijela: Oni pomažu u borbi protiv disease.if li sići s virusom, dok ste dojenja, da ste vjerojatno će to proći na svoje dijete. No, mlijeko će joj se antitijela koje vaše tijelo čini u borbi protiv virusa. Ona možda ne pozli na sve. A ako ona ne, vaša antitijela pomoći će joj dobro doći prije.

Rani znakovi sluha Los; Zaštitite svoju djecu: Get Your Shot; Klice u jaslicama: Pitanja pitati