koštane metastaze priprema za svoje imenovanje

Što možeš učiniti

Što očekivati ​​od svog liječnika

Započnite viđenje svog liječnika primarne zdravstvene zaštite, ako imate bilo kakve znakove ili simptome koji vas brinuti. Obavijestite svog liječnika ako ste liječeni od raka u prošlosti, čak i ako ste primili liječenje raka prije mnogo godina. Ako ste u koštanim metastazama dijagnozom, da ćete biti upućeni na stručnjaka raka (onkologa).

Zbog imenovanja može biti kratak, to je dobra ideja da se dobro pripremiti. Evo neke informacije kako bi vam pomogao spremni i znaju što mogu očekivati ​​od svog liječnika.

Priprema popis pitanja mogu pomoći da maksimalno iskoristite svoje vrijeme sa svojim liječnikom. Za koštane metastaze, neka osnovna pitanja pitajte svog liječnika uključuju

Osim pitanja koja ste spremni da zamolite svog liječnika, ne ustručavajte se pitati bilo kakva dodatna pitanja koja su vam tijekom svog imenovanja.

Vaš liječnik je vjerojatno da će vam postaviti nekoliko pitanja. Budući da je spreman odgovoriti na njih može dopustiti kasnije pokriti ostale točke koje želite riješiti. Vaš liječnik može zatražiti