kolistin, neomicin, thonzonium i hidrokortizon ušni

Koristi za kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon

Terapeutska klasa: antiinfektivni / protuupalnoj kombinaciji

Farmakološka Klasa: hidrokortizon

Kemijski Klasa: neomicin

Kolistin, neomicin, i hidrokortizon kombinacija je dostupna samo sa svojim liječnikom recept.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje kolistin, neomicin, i hidrokortizon kombinaciji u djece s uporabi u drugim dobnim skupinama, kolistin, neomicin, thonzonium i hidrokortizon se ne očekuje da će izazvati različite nuspojave ili probleme u djece nego u odraslih ,

Prije uporabe kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon

Mnogi lijekovi nisu posebno proučavao u starijih ljudi. Dakle, to se ne može znati da li oni funkcioniraju na isti način na koji to rade u mlađih odraslih osoba. Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje kolistin, neomicin, i hidrokortizon kombinaciji kod starijih osoba sa uporabu u drugim dobnim skupinama, kolistin, neomicin, thonzonium i hidrokortizon se ne očekuje da će izazvati različite nuspojave ili problema u starijih ljudi, nego što čini u mlađih odraslih osoba.

Nema odgovarajućih studija u žena za određivanje rizika za dojenče prilikom korištenja ovog lijeka tijekom dojenja. Vaganje potencijalne koristi protiv potencijalnih rizika prije uzimanja ovog lijeka tijekom dojenja.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Kada uzimate kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon, posebno je važno da svom liječniku znati ako uzimate bilo koji od lijekova navedenih u nastavku. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Korištenje kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon s bilo kojom od sljedećih lijekova nije preporučljivo. Vaš liječnik može odlučiti da te ne postupa s ovim lijekovima ili izmjenu nekih drugih lijekova koje uzimate.

Korištenje kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon s bilo kojom od sljedećih lijekova obično se ne preporuča, ali može biti potrebna u nekim slučajevima. Ako su oba lijekove propisane zajedno, vaš liječnik može promijeniti dozu ili koliko često koristite jednu ili obje od lijekova.

Korištenje kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon s bilo kojom od sljedećih lijekova može uzrokovati povećani rizik od određenih nuspojava, ali s obje droge može biti najbolji tretman za vas. Ako su oba lijekove propisane zajedno, vaš liječnik može promijeniti dozu ili koliko često koristite jednu ili obje od lijekova.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na korištenje kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako imate bilo kakve druge zdravstvene probleme, osobito

Prije nanošenja kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon, temeljito očistiti uho kanal i osušiti sterilnom pamučni aplikator.

Vi svibanj toplo uho kapi na tjelesnu temperaturu (37 ° C ili 98,6 ° F), ali ne i više, držeći bocu u ruci za nekoliko minuta prije nanošenja. Ako kolistin, neomicin, thonzonium i hidrokortizon dobiva previše toplo, može pokvariti i neće raditi ispravno.

Za primjenu kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon

Da bi lijek kao klica što je više moguće, ne dirajte kapaljka na bilo koju površinu (uključujući i uha). Također, imajte na dobro zatvorenim spremnicima.

Ne koristite kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon za više od 10 dana, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika.

Da bi se jasno svoj infekcije u potpunosti, i dalje koristiti kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon za puno radno vrijeme liječenja, čak i ako se simptomi počnu jasno da se nakon nekoliko dana. Ako prestanete uzimati kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon prerano, simptomi bolesti se mogu vratiti. Ne propustite niti doze.

Doza kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon biti različit za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon, primjenjuju se u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Pravilna uporaba kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Ako se simptomi ne poboljšaju u roku od 1 tjedan, ili ako se pogoršaju, provjerite sa svojim liječnikom.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Mjere opreza tijekom korištenja kolistin, neomicin, thonzonium, i hidrokortizon

dostupnost Rx recept

Trudnoća Kategorija N Nije klasificirano

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Povijest Odobrenje povijest Kalendar droga na FDA

Kronična upala srednjeg uha Cortisporin-TC, Coly-Mycin S

Otitis Media amoksicilin, azitromicin, Augmentin, cefaleksin, Bactrim, Keflex

Akutni otitis externa ciprofloksacin ušni, deksametazon Očna, benzokain ušni, Maxidex, Cortisporin-TC

kolistin, neomicin, thonzonium i hidrokortizon nuspojave

kolistin sulfat / hidrokortizon / neomicin / thonzonium bromid ušni

Otitis externa Ciprodex, Cortisporin ušni, ceftazidim, benzokain ušni, octena kiselina ušni, Fortaz

 ili se priključiti kolistin sulfat / hidrokortizon / neomicin / thonzonium bromid grupu podrške za povezivanje s drugima koji imaju slične interese.