karbol-fuksin tematska rješenje

Koristi za karbol-fuksin rješenje

karbol-fuksin rješenje je dostupan bez recepta.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za karbol-fuksin rješenje, onda se moraju uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na karbol-fuksin rješenje ili bilo koje druge lijekove. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Prije Korištenje karbol-fuksin rješenje

Ako liječenje djeteta ili dijete s ekcemi, ne koristite karbol-fuksin više od jednom dnevno. Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje karbol-fuksina u djece liječene od ostalih uvjetima uporabe u drugim dobnim skupinama, karbol-fuksin rješenje ne očekuje se da će izazvati različite nuspojave ili probleme u djece nego u odraslih.

Mnogi lijekovi nisu posebno proučavao u starijih ljudi. Dakle, to se ne može znati da li oni funkcioniraju na isti način na koji to rade u mlađih odraslih osoba, ili ako oni uzrokuju različite nuspojave ili problema u starijih ljudi. Nema specifične informacije uspoređuju korištenje karbol-fuksina u starijih osoba s upotrebu u drugim dobnim skupinama.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Recite svom liječniku ako uzimate bilo koji drugi recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) medicine.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Karbol-fuksin je otrov ako se proguta. Koristite samo na pogođenim područjima kao što je propisano. Nemojte gutati karbol-fuksin rješenje. Ne koristite u blizini očiju ili nad velikim dijelovima tijela. Ne koristiti na duboke rane, ubodne rane, ugriz, ili ozbiljne opekline.

Prije nanošenja karbol-fuksin rješenje, ispiranje tih područja sapunom i vodom, te dobro osušite.

Korištenje aplikator ili gazu, primjenjuju karbol-fuksin rješenje samo na pogođenim područjima. Ne poviješ područje.

Pravilna uporaba karbol-fuksin rješenje

Doza karbol-fuksin rješenje će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze karbol-fuksin rješenje. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu karbol-fuksin rješenje, primjenjuju se u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Ako vaš problem kože ne popravi u roku od 1 tjedan, ili ako se pogorša, provjerite sa svojim liječnikom.

karbol-fuksin rješenje će obojiti kožu i odjeću. Izbjegavajte uzimajući ga na svoju odjeću. Mrlja će polako nestati kožu.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom što je prije moguće, ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Neke nuspojave mogu se pojaviti da se obično ne treba liječničku pomoć. Ove nuspojave mogu otići tijekom liječenja kako vaše tijelo prilagođava na medicini. Također, svoj zdravstveni djelatnik može biti u mogućnosti da vam reći o načinima sprječavanja ili smanjivanja neke od ovih nuspojava. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava i dalje ili su smetnja ili ako imate bilo kakvih pitanja o njima

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Mjere opreza za vrijeme uporabe karbol-fuksin rješenje

karbol-fuksin rješenje nuspojave