HERA sport

Ovaj lijek je dostupan bez recepta, međutim, vaš liječnik može imati posebne upute o pravilnom korištenju i dozu za vas ili vaše dijete.

Koristi Za Cera Sport

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na lijekove iz ove skupine ili bilo koje druge lijekove. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu bojila, konzervansa ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Ovaj je lijek ispitan u djece i, u učinkovitim dozama, čini se da je siguran i učinkovit u djece. Ovaj lijek nije testiran u nedonoščadi.

Ovaj lijek je testiran i pokazalo se da se dobro podnosi starijih ljudi.

Ugljikohidrate i elektrolite rješenja nisu pokazala da uzrokuju oštećenja ploda ili druge probleme u ljudi.

Ovaj lijek nije dokazano da izazivaju probleme u njega bebe. Dojenje treba nastaviti, ako je moguće, za vrijeme liječenja ugljikohidrata i elektrolita rješenje.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Kada uzimate bilo koji od ovih lijekova, posebno je važno da svom liječniku znati ako uzimate bilo koji od lijekova navedenih u nastavku. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Korištenje lijekova u ovoj klasi sa bilo kojim od sljedećih lijekova nije preporučljivo. Vaš liječnik može odlučiti da vas ne tretiraju s lijekovima u tom razredu ili izmjenu nekih drugih lijekova koje uzimate.

Prije Korištenje Cera Sport

Korištenje lijekova u ovoj klasi sa bilo kojim od sljedećih lijekova obično se ne preporuča, ali može biti potrebna u nekim slučajevima. Ako su oba lijekove propisane zajedno, vaš liječnik može promijeniti dozu ili koliko često koristite jednu ili obje od lijekova.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na korištenje lijekova u ovoj klasi. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako imate bilo kakve druge zdravstvene probleme, osobito

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže ugljikohidrate i elektrolita kombinaciju. To ne može biti specifična za Cera Sport. Molimo pročitajte pažljivo.

Za pacijente koji koriste obrazac komercijalni prašak iz ovog lijeka

Za pacijente koji koriste zamrzivač pop oblik ovog lijeka

Za pacijente koji koriste praškasti oblik ovog lijeka distribuirana od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)

Bebe i mala djeca treba dati rješenje polako, u malim količinama, sa žlicom, što je češće moguće, tijekom prva 24 sata od proljeva.

Uzmi prema uputama. Nemojte to uzeti na duže vrijeme nego što Vam je liječnik preporučio. To bi moglo povećati šanse za nuspojave.

U doza lijekova u ovoj klasi će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze tih lijekova. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Čuvati izvan dohvata djece.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Napravite svježe rješenje svaki dan. Bacite neiskorištenu otopinu na kraju svakog dana. Svakako da je bilo odbačeno medicina je izvan dohvata djece.

Jesti meku hranu, ako je moguće, kao što su riža žitarica, banana, kuhana graška ili graha i krumpira da bi se prehrane dok se proljev zaustavi i redovna hrana i mlijeko može ponovno uzeti. Dojenčad treba dati majčino mlijeko između doza rješenja.

Ako vaš proljev ne popravi u 1 ili 2 dana, ili ako se pogorša, provjerite sa svojim liječnikom.

Također, provjerite sa svojim liječnikom ako beba ili dijete izgleda da ima jaku žeđ, gnjecav kože, upalih očiju, vrtoglavica ili nepromišljenost, umor ili slabost, razdražljivost, teško mokrenje, gubitak težine, ili konvulzije (napadaje). Ovi znakovi mogu značiti da previše vode je izgubljeno iz tijela.

Pravilna uporaba kombinacije ugljikohidrata i elektrolita

Za pacijente (osim njega bebe) koristeći obrazac u prahu ovog lijeka

Za pacijente uzimanje prethodno izmiješan u tekućem obliku ovog lijeka

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom što je prije moguće, ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Neke nuspojave mogu se pojaviti da se obično ne treba liječničku pomoć. Ove nuspojave mogu otići tijekom liječenja kako vaše tijelo prilagođava na medicini. Također, svoj zdravstveni djelatnik može biti u mogućnosti da vam reći o načinima sprječavanja ili smanjivanja neke od ovih nuspojava. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava i dalje ili su smetnja ili ako imate bilo kakvih pitanja o njima

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Mjere opreza Dok putem Cera Sport

Dostupnost OTC Over the counter

Trudnoća Kategorija C rizika se ne može isključiti

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Proljev loperamid, Lomotil, Imodium, Florastor, Acidophilus, atropin / difenoksilat, Lactobacillus acidophilus, neomicin, Pepto-Bismol, opijum, bizmutov, Imodium A-D

Toplinski stres elektrolita zamjena rješenja

 ili se priključiti elektrolita grupu zamjena rješenja za podršku za povezivanje s drugima koji imaju slične interese.

Cera Sport nuspojave

elektrolita zamjena rješenja