godišnji fizičke ispita: Što očekivati

Za neke osobe, koja ima godišnji liječnički pregled je izvor uvjeravanja da su oni zdravi kao oni osjećaju. Drugi ga vide kao alarmnim sustavom, uhvatiti zdravstvene probleme prije nego što postanu ozbiljni.

Vrijednost rutinske godišnji ispit je nedavno raspravljalo, ali je i dalje njegovala tradicija među mnogim liječnicima i pacijentima. Što možete očekivati ​​od svog godišnjeg fizičkog ispit?

Fizička ispit je bitan dio svakog posjet liječniku. Začudo, ipak, ne postoje apsolutni u rutinskom fizički. Dobar liječnik može biti temeljita i kratka, ali on ili ona će provesti vrijeme slušajući svoje brige i pružanje savjetovanja za svoje posebne potrebe.

Godišnji ispiti obično provjeriti svoje

Povijest. Ovo je vaša prilika da se spominju nikakve pritužbe ili briga o svom zdravlju. Vaš liječnik će također vjerojatno vam kviz o načinu života ponašanja poput pušenja, prekomjerne uporabe alkohola, seksualno zdravlje, prehranu i vježbe. Liječnik će također provjeriti na svoj status cijepljenja i ažurirati svoje osobne i obiteljske povijesti bolesti.

Vitalni znakovi. Ovo su neki vitalni znakovi provjerena od strane liječnika

Opća pojava. Liječnik okuplja veliku količinu informacija o vama i vašem zdravlju samo promatranje i razgovor s tobom. Kako ti je pamćenje i mentalnu brzina? Da li je vaša koža se pojaviti zdrava? Može li se lako stajati i hodati?

Srce ispit. Slušajući svoje srce sa stetoskopom, liječnik može otkriti nepravilan rad srca, srčani šum, ili druge tragove bolesti srca.

Lung ispit. Korištenje stetoskop, liječnik sluša pucketa, wheezes ili smanjena dah zvuči. Ovi i drugi zvukovi su tragovi prisutnosti srca ili pluća.

Peludnih zrnaca, savjete liječenje, i još mnogo toga.

To je ništa kihati u.