djetinjstva pretilost priprema za svoje imenovanje

Što možeš učiniti

Što očekivati ​​od svog liječnika

Vašeg djeteta obiteljski liječnik ili pedijatar će vjerojatno napraviti početnu dijagnozu dječje pretilosti. Ako vaše dijete ima komplikacija nastalih pretilo, možete biti upućeni na dodatne stručnjaka koji će vam pomoći upravljati te komplikacije.

Što možete učiniti u međuvremenu

Zbog imenovanja može biti kratak, i tamo je često mnogo toga za pokrivanje, to je dobra ideja da se dobro pripremiti za sve obveze koje imate s djetetovog zdravstvenog tima. Evo neke informacije kako bi vam pomoći da dobijete spreman za imenovanje i znate što možete očekivati.

Vaše vrijeme sa svojim liječnikom je ograničen, tako priprema popis pitanja mogu vam pomoći da većinu svog vremena zajedno. Popis pitanja iz svoje najvažnije najmanje važno u vrijeme slučaja ponestane. Za dječje pretilosti, neka osnovna pitanja pitajte svog liječnika uključuju

Osim svoje pripremljena pitanja, ne ustručavajte se pitati dodatna pitanja koja se mogu pojaviti tijekom vašeg djeteta imenovanja.

Tijekom sastanka, djetetov liječnik ili drugi zdravstveni djelatnik je vjerojatno da će vam postaviti niz pitanja o djetetovom prehranom, aktivnost, raspoloženje i misli, i sve simptome Vaše dijete može imati. Vi svibanj biti zatraženo pitanja poput

Ako imate nekoliko dana ili tjedana prije vašeg djeteta ugovorenog termina, početak vođenja evidencije o tome što Vaše dijete jede i koliko on ili ona ostvaruje.