bois de ružino ulje: koristi, nuspojave, interakcije i upozorenja

Aceite de Palo de Rosa, Aniba duckei, Aniba rosaeodora, Cayenne Rosewood ulje, destilirana ulje od Aniba Rosaeodora Wood, Essence de Bois de Rose, Huile de Bois de Rose, Rosewood ulje.

Bois de ružino ulje je izrađen od drva iz Aniba rosaeodora stabla. Ljudi ga koriste kao lijek; Bois de ružino ulje se nanosi izravno na kožu za liječenje bolne mišiće i osloboditi stresa; U hrani, Bois de ruža ulje je aroma; U proizvodnji, Bois de ružino ulje se koristi u parfemima i kozmetici.

Bois de ružino ulje moglo imati neke konvulzija i djelovanje antibiotika kod miševa, ali nema dovoljno informacija da znaju kako bois de ružino ulje može raditi u ljudima.

Dovoljno dokaza fo; Upaljeni mišići; Stres; Ostali uvjeti. Više dokaza je potrebno da biste ocijenili učinkovitost Bois de ružino ulje za ove namjene.

Bois de ruža ulje je sigurno, kada se koristi u malim količinama u hrani, a čini se da je sigurno, kada se primjenjuju izravno na kožu. No, moguće nuspojave Bois de ružino ulje se ne zna; Posebne mjere opreza i upozorenja: Trudnoća i dojenje -feeding: Nedovoljno se zna o korištenju Bois de ružino ulje tijekom trudnoće i grudi -feeding. Ostanite na sigurnoj strani i izbjeći korištenje.

Trenutno nemamo informacije za Bois de ružino ulje interakcije

Prikladna doza Bois de ružino ulje za upotrebu kao liječenje ovisi o nekoliko faktora, kao što su korisnikova dob, zdravlje, i nekoliko drugih uvjeta. U ovom trenutku ne postoji dovoljno znanstvenih informacija kako bi se utvrdilo odgovarajući raspon doza za Bois de ružino ulje. Imajte na umu da prirodni proizvodi nisu uvijek nužno siguran i doze može biti važno. Budite sigurni da slijedite odgovarajuće upute na etiketama proizvoda i obratite se ljekarniku ili liječniku ili druge liječnikom prije korištenja.

Reference

Elektronički Pravilnik o federalnim propisima. Naslov 21. Dio 182 – tvari koje se općenito priznat kao siguran. Dostupno na: http://ecfr.gpoaccess.gov/cgi/t/text/text-idx?c=ecfr&sid= 786bafc6f6343634fbf79fcdca7061e1 & RGN = div5 & view = tekst & čvor = 21: 3.0.1.1.13 & idno = 21

Prirodni Lijekovi Sveobuhvatna baza potrošača verziji. vidi Prirodni Lijekovi sveobuhvatne baze podataka Professional verzija. ÂTherapeutic Istraživanje fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, Depresija