biti dio-vrijeme-vegetarijanac

Po Jenn Sturiale

Dobra vijest: ne treba da proglasi svoj nečega, Arian biti dio-vrijeme vegetarijanac. Postoji mnogo dobrih razloga da se povremeno preskočiti hrane životinjskog podrijetla koja se u korist biljne alternative, uključujući bolje zdravlje, lakši utjecaj na okoliš, suosjećanja prema životinjama i manjih prodavaonica prehrambenih namirnica i račune. To je iznenađujuće lako napraviti sa skraćenim radnim vremenom vege izbor hrane bez žrtvovanja užitak ili zdravlje u najmanji.

Nije baš uvjeren? Čitajte dalje i vidjeti ako možete dobiti mimo tih izgovora …

Ali … Ja apsolutno ljubav mesa. Ako ste odrasli jedenje mesa i životinjskih proizvoda, te okusi i teksture duboko ukorijenjen u centru zadovoljstvo vašeg mozga. Povremeno prebacivanje na obrok vegetarijanca-based će Vas upoznati s novim jelima i namirnicama, dok se budi nepce. Najbolji dio je da ste dobili da bi pravila. Možete preskočiti hrane životinjskog podrijetla koja se u jednom obroku dnevno. Ili, pokušajte promatranje posna ponedjeljkom (što je čak i Norveška vojska je davanje vrtlog). Ili, pokušajte “flexitarian” vegan Prije 6 [PM] planu koji je utjelovljen od strane renomiranih hrane pisac (i proklamiranog svejed) Mark Bittman.

Ali … što je sa skraćenim radnim vremenom vegetarijanac neće napraviti pravi učinak. “Svaki put kada se prebaciti iz životinjskih proizvoda posaditi proizvode, mi smo idući u korist nutritivno”, kaže Gayl Canfield, direktor nutricionizma na Pritikin dugovječnost Center. “Nema kolesterola u biljnim proizvodima i tu je daleko manje zasićenih masti u većini biljnih proizvoda, tako da ćemo imati koristi cardiovascularly”. Vegetarijanska prehrana su uvjerljivo su povezani s niži krvni tlak. Istraživanja su pokazala da vegetarijanci i vegani su manje vjerojatno da će biti pretila, vegetarijanci imaju nižu stopu smrtnosti od svih uzroka. Okolina također ima koristi, kao što je utvrđeno proizvodnja crvenog mesa za stvaranje 10 do 40 puta više stakleničkih plinova kao proizvodnju povrća i žitarica. Gotovo sve od sječe šuma u Amazoni je bio povezan s tovne, a onečišćenje vode iz tvornice farme može proizvesti toliko otpada kao mali grad. Dakle, da, na testiranju izbor hrane može napraviti pravi razliku!

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …