biodefense i novih zaraznih bolesti istraživačkih pitanja i odgovori

Istraživanje Prije 2011

theernment, dio theernment du), provodi i podržava temeljna istraživanja kako bi bolje razumjeli viruse, bakterije i druge infektivne agense koji uzrokuju bolesti za javno zdravlje. Ovo istraživanje pruža temelj za razvoj medicinskih proizvoda i strategija za dijagnozu, liječenje i sprečavanje širok spektar zaraznih bolesti, bilo onih bolesti koje se pojavljuju prirodno ili su namjerno uvode u populaciji kroz čin bioterorizma. Bez obzira na izvor zarazne prijetnje, istraživanje pristup je isti: razumjeti zaraznu tvar, kako to uzrokuje bolest, i razviti alate za dijagnozu, liječenje i sprječavanje bolesti uzrokovane tom mikroba.

Theernment ulogu u podržavanju temeljnih istraživanja što dovodi do razvoja medicinskih proizvoda i strategija za borbu protiv bioterorizma i novih i re-nastajanju zaraznih bolesti je dio većeg nacionalne strategije uključuje mnoge U.S.ernment agencije. Američkog Ministarstva domovinske sigurnosti (DHS) je odgovoran za određivanje biološki agensi predstavljaju najveću prijetnju američkom nacionalnu sigurnost. Američkog Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi (HHS) zatim procjenjuje potencijalni javnozdravstveni učinak svakog od visokog prioriteta prijetnji i uspostavlja zahtjeve za razvijanje najvažnije medicinske protumjere (npr tretmana i cjepiva) za svakog subjekta.

Odgovornost za koordinaciju istraživanja, razvoj, nabavu, skladištenje, održavanje, raspoređivanje, i pod vodstvom korištenja biodefense vezane uz medicinske proizvode također počiva HHS, posebno Ureda pomoćnika tajnika za pripravnost i reakciju (ASPR). Unutar ASPR, biomedicinskog Advanced uprava za istraživanje i razvoj (Barda) pruža integrirani, sustavni pristup razvoju i kupnju cjepiva, lijekovi, terapije, i dijagnostičke alate potrebne za javno zdravlje hitne medicinske pomoći. Barda upravlja projektom BioShield, koji uključuje napredne razvoj i nabavu medicinske protumjere za kemijske, biološke, radiološke i nuklearne agenata. Osim toga, Barda upravlja napredni razvoj i nabavu medicinske protumjere za pandemijske gripe i drugih zaraznih bolesti u nastajanju koji ne spadaju pokroviteljstvom BioShield projekta.

Novi medicinski protumjere, koje su predmet regulatornog odobrenja du), tada može biti kupljen od strane theernment za strategijsko Nacionalnog zalihe (SNS). SNS-spremište medicinske protumjere koje se mogu brzo rasporediti po theernment tijekom javnog zdravstva hitnog upravlja theernment (), koja ima primarnu federalnu odgovornost za pripremu i za reagiranje na hitne slučajeve javnog zdravstva. regulira posjedovanje, korištenje i prijenos bioloških agensa i toksina koji bi mogao predstavljati ozbiljnu prijetnju javnom zdravlju i sigurnosti. Neki od tih materijala može ili bi moglo biti pod istragom theernment podržan istraživača koji rade u high-zatvorenost laboratorijima.

Theernment ulogu u podržavanju biodefense i novih istraživanja zaraznih bolesti nije promijenila u posljednjih 10 godina; Međutim, fokus istraživanja je evoluirala tijekom tog vremena.

Nakon 9/11 terorističkih napada u 2001. godini i Antraks pošte ubrzo nakon toga, uprava je, u dvostranački potporu Kongresa, pod uvjetom 1,5 milijardi $ u novo stečeni novac theernment u fiskalnoj godini 2003. provesti i istraživanje fonda odnose na biodefense i nastajanju zaraznih bolesti , theernment je izabran da primi taj novac jer Zavoda dugogodišnjim i uspješnim track record u vezi istraživanja o zaraznim bolestima općenito, kao i na nove i ponovno u nastajanju infektivnih agensa posebno. (Institut je osnovan kao dio ofernment 1948.)

Važan element u odluci da se dobije theernment ta sredstva bila široka suglasnost da istraživanja na prirodno pojavljuju i ponovno u nastajanju zaraznih bolesti bi trebali biti uključeni u ovom novom mandatu. U tom smislu, theernment dobio “dvostruki mandat” za provođenje istraživanja o važnim infektivnih agenasa koji bi mogli biti namjerno uvedeni u zajednicu kroz terorističkog događaja ili koji bi mogli proizaći ili ponovno pojavljuju prirodno.

U 2001. godini prevladava američki model za razvoj medicinske protumjere za potencijalnog terorističkog napada bila je i američkog Ministarstva obrane. U ovom modelu, cjepiva su razvijeni, skladišti, te s obzirom prophylatically našim oružanim snagama da ih zaštiti od poznatih ili sumnjivih agenata bioterorizma. HHS, od whichernment je dio, u početku je usvojila ovaj model i režirao theernment za financiranje trud u razvoju cjepiva protiv tih zaraznih agensa koji su identificirani kroz obavještajnim kanalima, biti od najveće važnosti u pogledu javnosti. Kao rezultat toga, theernment istraživački napori tijekom ranih godina biodefense bile su usmjerene na razvoj set cjepiva za specifične patogene. U to vrijeme, namjera je bila da se pripremi da bude u mogućnosti kako bi zaštitili javnost, ako je potrebno, preventivno cijepljenje populacije SAD-a protiv infektivnih agenasa s bioterorizma potencijal najveće važnosti.

Međutim, tijekom vremena kolektivno razmišljanje-koja je uključivala ulaz iz naroda vrh znanstvenika-evoluirala, a pogled se pojavili da razvija sposobnost da preventivno cijepiti građane protiv prijetnji najveće važnosti (poznat kao kategorije A agenata) je ne pragmatičan, održivo, ili sveobuhvatan pristup. Dakle, theernment pomaknuo svoj istraživački pristup na biodefense i novih zaraznih bolesti uskladiti sa svojim dugogodišnjeg istraživačkog poslanja. Umjesto da se fokusirate na cjepiva agent-specifičan, Institut okrenuo fokus na potporu temeljna istraživanja potrebna kako bi bolje razumjeli infektivni agensi. Cilj ovog temeljnog istraživanja je postaviti temelje za razvoj širokog spektra antibiotika i antivirusnih lijekova-lijekove koji mogu spriječiti ili liječiti bolesti uzrokovane više vrsta bakterija ili virusa, respektivno. Osim toga, theernment pojačala svoje napore za razvoj multi-platforma tehnologije koje se može široko primijeniti, na primjer, da se učinkovitije razvijati dijagnostiku i cjepiva protiv raznih zaraznih agensa.

Za više informacija pogledaj kategorije A agenata.

Istraživanje Zarazne bolesti općenito je znatno koristi od priljeva dodatnih theernment biodefense i nastajanju sredstava zaraznih bolesti. Najvažnije postignuće je porast u našem znanju o infektivnim agensima svih vrsta iu našoj sposobnosti da odgovore na njih. Temeljna istraživanja o biologiji specifičnih patogena i na ljudski imunološki sustav, i na složen odnos između ta dva, otvorile su se nove načine razmišljanja o zaraznim bolestima i, uz to, nove načine da ih kontroliraju. Ovo znanje je generiran kroz ulaganja u multidisciplinarnih istraživačkih konzorcija za studij visokog prioriteta infektivni agensi iu biocontainment objekata u kojima ih studiraju, te u razvoj istraživačkih reagensa i resurse za korištenje od strane znanstvene zajednice koja provodi ovo istraživanje. Te investicije također su utjecali na naš razvoj inovativnih proizvoda pristup, uključujući i kretanja od “jedan bug-jednom droge” pristup prema fleksibilnije i široke strategije. Ovaj pristup uključuje razvijanje medicinske protumjere integrirajući genomske i proteomsku tehnologije; koristeći sofisticirane genom sekvenciranja tehnologije za identifikaciju novih i zajedničkih droga i cjepiva ciljeve; i stvaranje platforme cjepiva i druge tehnologije koje se može široko primijeniti na razvoj medicinske proizvode i smanjiti vrijeme proizvodnje i troškove. Taj širok spektar strategija prepoznaje i raspon širi bioloških prijetnji i ograničenih resursa na raspolaganju za rješavanje svakog pojedinog uzročnika koji uzrokuju bolesti. Napredak u infrastrukturu i resurse koji su na raspolaganju istraživačke zajednice može se vidjeti na istraživačke infrastrukture i izbor specifičnih istraživačkih postignuća mogu se vidjeti na ključnim theernment Biodefense postignuća od 2001. godine.

Sve u svemu, Sjedinjene Američke Države je puno bolje pripremljen odgovoriti na prijetnje zarazne bolesti danas nego što je bila prije 10 godina dijelom zbog snažnog ulaganja u osnovna i primijenjena istraživanja, razvoja proizvoda, i razvoj tehnologije za biodefense i nastajanju zaraznih bolesti. Osim toga, SAD sada ima puno više integrirana i koordiniranog pristupa rješavanju javnozdravstvenih kriza, što je potvrđeno tijekom SARS epidemije, pandemija gripe pripravnosti napori potaknute pojavom H5N1 gripe, a pandemija H1N1 pandemijske gripe 2009.

Razvoj medicinske protumjere, kao što su dijagnostika, liječenje i cjepiva, koja može zaštititi javnost od mogućih infektivnih prijetnji je integrirani proces. Temeljna istraživanja, fokus theernment podržan istraživačkih napora, postavlja temelje generiranjem veće razumijevanje zaraznih bolesti, kao i nove koncepte o dijagnostici, liječenju i prevenciji od njih, na temelju studije o patogena koji uzrokuju bolesti i čovjeka imuni odgovor na njega. Primijenjena istraživanja temelji se na osnovnim istraživanjima potvrđivanju inovativne dijagnostiku, liječenje i sprječavanje pojmova u modelnim sustavima, te ih provjeravati u praksi postavkama istraživanja. Uspješni kandidati preseliti u naprednom razvoju proizvoda, gdje su proizvedeni i ocjenjuje za sigurnost i učinkovitost u životinja i ljudi u skladu sa strogim smjernicama i propisima.

theernment surađuje s partnerima u privatnom i javnom sektoru te surađuje s drugim agencijama i organizacijama kako bi se osiguralo da su plodovi najperspektivnijeg theernment podržan temeljna istraživanja mogu se vrlo brzo prevesti na proizvode. theernment napori su usko usklađeni s HHS javno zdravstvo hitne medicinske protumjere Enterprise (PHEMCE) strategija kemijske, biološke, radiološke i nuklearne prijetnje, Plana provedbe HHS PHEMCE i Direktivom domovinske sigurnosti Predsjednički (HSPD) -18, koji opisuju strategije za identificiranje što se traži medicinske protumjere i utvrđivanje prioriteta za njihovo istraživanje, razvoj i akvizicije.

theernment također financira nastojanja desetaka biotehnologije i ostalih farmaceutskih subjekata za razvoj tih koncepata u praktičnim medicinske proizvode. Osim toga, theernment održava specijalizirane usluge podrške za pomoć istraživačima i proizvoda programeri širom ciklusom razvoja proizvoda. U konačnici, theernment prenosi najperspektivnije koncepte medicinski proizvod s drugim subjektima, javnih i privatnih, za dovršetak komercijalne aktivnosti razvoja potrebnih za odobrenje regulatornih agencija, kao asernment.

theernment je uspostavila sveobuhvatni istraživačku infrastrukturu s velikim resursima koji podržavaju sve razine istraživanja i potrage za više širokog spektra pojmova. Primjeri ove infrastrukture uključuju sljedeće

SAD ulaganje u biodefense i nastajanju zarazne bolesti istraživanje i razvoj proizvoda znatno je pridonijela drugim područjima medicine. Mnogi organizmi iz studija i niz drugih nastajanju infektivnih bolesti i otporne na lijekove mikroba su značajni za javno zdravstvo prijetnje, kako u SAD-u i drugim dijelovima svijeta. Istraživanje o mikrobima biologije i patogeneze je unaprijedio razumijevanje prirodno zaraznih bolesti. Napredak u razvoju dijagnostike, cjepiva i terapeutika s djelovanjem širokog spektra imali izravan značaj koji se prirodno pojavljuju bolesti, kao što je pandemija gripe i denga, kao i spin-off koristi za razvoj drugih širokog spektra proizvoda.

Širokog spektra tehnologije koje poboljšavaju stabilnost proizvoda, potenciji i jednostavnost korištenja mogu se primijeniti na brojne klase novih dijagnostike, cjepiva i lijekova, bez obzira na cilju. Najočitiji dobitak je za intervencije kako bi se spriječilo, dijagnosticiranje i liječenje velikih mikrobnu ubojice poput malarije, tuberkuloze i HIV-a / AIDS-a, kao i drugi u nastajanju i re-nastajanju infektivnih bolesti. Širokog spektra platforme ove vrste su posebno važna u zemljama gdje za javno zdravstvo infrastrukture ne može podržati isporuku proizvoda koji zahtijevaju stalnu hlađenje ili zamrzavanje, više doze ili napredno dijagnostičke opreme. Takve platforme mogu smanjiti vrijeme i troškove razvoja novih proizvoda za mnoge bolesti.

Osim toga, temeljna istraživanja na domaćina obrana je boljem razumijevanju molekularnih i staničnih mehanizama prve crte, nespecifični urođeni imuni sustav i njegov odnos prema konkretnom ili adaptivni imunološki sustav, što može dovesti do poboljšanja u liječenju i prevenciji imunološki posredovanih bolesti, kao što je sistemski eritematozni lupus, reumatoidni artritis, i druge autoimune bolesti. Na kraju, bolje razumijevanje načina ljudski imunološki sustav reguliran može imati aplikacije za bolesti kao što su rak, imunološki posredovanih neuroloških bolesti i alergijskih i preosjetljivosti bolesti, kao i za prevenciju odbacivanja transplantiranih organa.

Naš biodefense i nove zarazne bolesti istraživanja postignuća imaju široke aplikacije za zarazne bolesti, kao i na druga područja medicinskih istraživanja. Na primjer, theernment podržan biodefense i nastajanju istraživanja zaraznih bolesti dala važne uvide u fiziološkim i patogenih zajedničko za mnoge vrste bakterija. Inherentni veze između nastajanju i re-nastajanju zaraznih bolesti, bilo prirodno ili namjerno uvodi u zajednicu, pokazuju da učenje o temeljna načela i pristupa je važno kao i utvrđivanje mikrob specifične informacije.

Odabrani primjeri crossover istraživanje napredak uključuju sljedeće

Lista prioriteta patogena theernment povremeno se pregledavaju i podliježe reviziji u suradnji s našim federalnim partnerima, uključujući i DHS, koji određuje procjenu prijetnje i, koja se priprema i odgovara na razvoju patogenih prijetnje u SAD-u.

Kad theernment prva objavila svoj strateški plan za Biodefense istraživanja u 2002. godini, što je u velikoj mjeri usmjereni na provođenje temeljna istraživanja o specifičnim visokog prioriteta patogena i primjenu tog istraživanja za razvoj dijagnostike, lijekova i cjepiva ciljanje one patogena. Ažuriranje ovog plana 2007. predstavljao pomak s pristupom “jedan bug-jednom droge” na fleksibilniji, širokog spektra strategije koja se primjenjuje na sve zarazne bolesti. Ovaj pristup omogućuje istraživačke zajednice za razvoj proizvoda učinkovite protiv raznih patogena i toksina; naći tehnologije koja bi mogla biti široko primijeniti za poboljšanje više klase proizvoda; te uspostaviti platforme koje mogu smanjiti vrijeme i troškove izrade novih proizvoda. Ovaj pristup ima primjenu izvan specifičnim potrebama biodefense vezane. Na primjer, to je bitno za razvoj novih klasa antibiotika, pronalaženje učinkovitih novih životinjskih modela za podršku droga i djelotvornosti cjepiva studija, te unapređenja razumijevanja i prirođenom i stečenom imunološkim sustavom.

Za više informacija, pregled patogena listi prioriteta.

Posljednjem desetljeću theernment osnovnog istraživačkog ulaganja u biodefense i nastajanju zaraznih bolesti, u kombinaciji s revolucionarnim napretku u područjima kao što su genomike i proteomike, stvorila neviđenu znanstvene mogućnosti. Mi smo u sredini paradigme 21. stoljeća u istraživanju se odnose na sve zarazne bolesti. Gledajući naprijed, theernment nastavit će se odmaknuti od pristupa “jedan bug-jednom droge” na zarazne bolesti i prema širokoj osnovi rješenja, kao što su platforme cjepiva i lijekova koji su djelotvorni protiv niza uzročnika bolesti.

theernment će nastaviti podupirati istraživanja kako bi se unaprijed znanstveno razumijevanje mehanizama bolesti, a posebno, sučelje za mikrobiologiju i domaćina imuniteta koji rezultira bolešću. S obzirom na ograničen repertoar domaćina obranu i imunoloških odgovora, točke presjeka između mikroba i njegovog domaćina predložiti potencijalne mete za razvoj nove pristupe za širokog spektra djelovanja. Osim nude nove načine od postojeće javnozdravstvene i biodefense prijetnji, te široke na bazi strategije će nam pomoći da se razvije medicinske protumjere za nepoznatim infektivnim agensima koji će se pojaviti u budućnosti, kao i pomoći nam da se smanji mogućnost rezistencije na lijekove.