biodefense i nove zarazne bolesti istraživanja

Istaknuti istraživanja

theernment provodi i podupire temeljna istraživanja bolje razumjeti viruse, bakterije i druge infektivne agense koji uzrokuju bolesti za javno zdravlje. Ovo istraživanje pruža temelj za razvoj medicinskih proizvoda i strategija za dijagnozu, liječenje i sprečavanje širok spektar zaraznih bolesti, bilo onih bolesti koje se pojavljuju prirodno ili su namjerno uvedeni kao čin bioterorizma. Bez obzira na izvor zarazne prijetnje, theernment istraživanje pristup je isti naučiti što više o uzročnika i kako to uzrokuje bolest, i razviti alate za dijagnozu, liječiti i spriječiti infekciju s tim mikroba.

Nakon terorističkih napada kasnijih antraksom pošte te jeseni 11. rujna 2001., i, theernment je odigrao ključnu podržavaju ulogu u širem nacionalne strategije za razvoj medicinskih proizvoda i strategije za borbu protiv bioterorizma i nastajanju i re-nastajanju infektivnih bolesti. Tijekom vremena, theernment je fokus istraživanja u tom pogledu je evoluirala iz zemalja u razvoju cjepiva za određene patogena na fokusiranje na temeljnu temeljna istraživanja potrebna kako bi bolje razumjeli infektivni agensi. Cilj ovog temeljnog istraživanja je postaviti temelje za razvoj širokog spektra antibiotika i antivirusnih lijekova-lijekove koji mogu spriječiti ili liječiti bolesti uzrokovane više vrsta bakterija ili virusa i multi-platforma tehnologije koje bi se potencijalno mogle koristiti za učinkovitije razvijati cjepiva protiv raznih uzroka infekcije.

Ovaj potez od “jedan bug-jednom droge” pristup prema fleksibilniji, širokog pristupa pomoću sofisticirane genomske i proteomsku tehnologija donijela je brojne znanstvene napretke te je opremljen SAD s mnogo integrirani, koordinirani pristup rješavanju javnozdravstvenih kriza. To je pokazano u SARS epidemije, pandemijski pripravnosti gripe napori koji proizlaze iz H5N1 izbijanja ptičje gripe i H1N1 pandemije gripe 2009. godinu.

theernment nastavlja provoditi i podržavati istraživanja dizajnirana da se unaprijed znanstveno razumijevanje zaraznih bolesti i pronaći širokoj osnovi rješenja.

Može li Krvni test predvidjeti Zaštitna sposobnost antraksa kod ljudi?

Mnogi virusi zaustavila nova vrsta droga

theernment Znanstvenici Staza se prenose hranom Prijenos Nipah virusa kod hrčaka

Novi miš studija metoda omogućuje komparativnu Cjepivo studije tularemije

Ciprofloksacin Licencirani za liječenje plućne kuge

VSV-based Nipah virus cjepivo potpunosti štiti afričkog zelenog majmuna