beba raspored cjepiva: što metak dijete treba, a kad

To je skoro vrijeme za vaše bebe od dva mjeseca posjetu liječniku. Cjepiva – jedan od najvažnijih načina da se spriječi svoje dijete od dobivanja neke vrlo opasne bolesti – dio su ovog posjeta.

Ako još uvijek imate pitanja, javite se bebin liječnikom o svom concerns.Your liječnik će vam pružiti literature o svakom cjepivu koje možete pregledati i razgovarati s liječnikom prije nego što beba je cijepljena.

Razvoj Ovaj tjedan bebine

U šest tjedana, beba je u pokretu. Ona otkriva sve nove stvari su joj se mišići mogu učiniti, kao što su

Hepatitis; Stražari cjepivo protiv hepatitisa B virus, koji oštećuje jetru. To je moguće, vaše dijete možda već dobila prvu vakcinu u seriji u bolnici; Početak cijepljeni za rotavirus štiti od najčešćih uzroka proljeva, povraćanja i dehidracije kod beba; Difterija, tetanus, pertusis (DTaP) je kombinirani cjepivo koje štiti od tri vrlo ozbiljnih bolesti. Difterija buja do grla, tetanus bolno steže mišiće i pertusisa (hripavca), što ga čini teško za djecu za disanje; Hib cjepivo štiti od Haemophilus influenzae tip b (Hib), bakterija koja uzrokuje infekciju u mozgu i leđnoj moždini koji može oštetiti djetetov mozak i sluh; Pneumokoka cjepivo štiti protiv Streptococcus pneumoniae, što uzrokuje meningitis, upala pluća, a neke infekcije uha; Poli; je bolest koja se koristi za paralizirati više od 25.000 ljudi svake godine prije nego što je polio vakcina je izumio.

Pomozite beba dobiti jači od igranja s njom na podu gdje ima prostora za Shimmy i vrtjeti.

Udaranje nogu; Dovođenje ruke na Mout; Podizanje ruke iznad hea; Podizanje vrat dok je ona ležala na tumm; Posezanja za igračke

Zaštita beba iz Infectio; Dječji Vizija: Što beba vidi; Pomoć za bebe ekcemi Vaš

Rani znakovi sluha Los; Zaštitite svoju djecu: Get Your Shot; Klice u jaslicama: Pitanja pitati