atrijska fibrilacija Pregled obrada

Teško je točno reći što će biti vaš za liječenje fibrilacije atrija, jer to ovisi toliko o svojim simptomima i vaš rizik za druge zdravstvene probleme.

Rate za kontrolu lijekova se koriste ako vaše srce stopa je prebrzo.

Oni obično ne vraćaju svoje srce u normalan ritam-drugim riječima, vaša srca će i dalje biti nepravilan. No, ovi lijekovi mogu zadržati svoje srce od tuče na opasno brzoj tarifi. Ovi lijekovi mogu također olakšati simptome.

Liječenje kontrolirati svoj srčani ritam je učinjeno pokušati zaustaviti atrijske fibrilacije i držati ga od povratka. To također može pomoći simptome. Tretmani uključuju

Fibrilacija atrija je opasno, jer ako je rad srca nije jaka i postojana, krv može prikupljati ili bazen, u dvorištima. I spoje u krvi je veća vjerojatnost da se formira ugrušaka. Ugrušci mogu putovati kroz krvotok u mozgu i drugim područjima, kao što su noge. Ako ugrušci putuju do mozga, oni mogu blokirati protok krvi i izazvati moždani udar.

Vaš liječnik može vam pomoći da znate svoj rizik od srčanog udara na temelju dobi i zdravstvenom stanju. Ove informacije vam mogu pomoći i vaš liječnik odlučiti kako bi smanjili rizik.

Ako ste u prosjeku za visokim rizikom od moždanog udara, liječnik može propisati dugotrajnu upotrebu antikoagulantne medicine, kao što su varfarin, smanjiti taj rizik.

Ako ste na nizak rizik od moždanog udara ili ne možete uzeti antikoagulans, možete odabrati da se svakodnevno aspirin ili ne uzeti stanjivanje krvi lijek.

Za više informacija, pogledajte lijekove.

Liječenje usporiti svoje otkucaje srca; Liječenje kontrolirati svoj srčani ritam; Liječenje ne može spriječiti moždani udar.

Ritam kontrole lijekova, koji se nazivaju antiaritmici; Električni kardio. Ovaj postupak koristi niski napon strujnog udara da se vrati srce u normalan ritam. Fibrilacija atrija: Trebam li pokušati Električni kardio; Kateter ablacija. Ovaj minimalno invazivna procedura uništava sitne područja u srcu koje uzrokuju atrijske fibrilacije. To može olakšati simptome i poboljšati kvalitetu života. Fibrilacija atrija: Trebam li se kateter ablacija; AV čvor ablacija je još jedna vrsta katetera ablacije. Ona ne prestaje atrijske fibrilacije, ali može ublažiti simptome; Maze postupak. To može biti učinjeno kao minimalno invazivne kirurgije ili tijekom otvorene operacije srca. To stvara ožiljak tkiva koji blokira višak električne impulse iz putuju kroz srce.